Scoala de soferi Tulcea

Scoala de soferi Tulcea Sabiluc AUTO vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra, printr-un inalt profesionalism !

Va punem la dispoziție o gama larga de autovehicule atat cu transmisie manuala cât și cu transmisie automata,posibiltatea alegerii autovehiculului pe care doriți sa învățați arta șofatului, ore suplimentare de pregătire teoretica fără costuri extra scolare si multe alte beneficii.

La scoala de soferi Sabiluc Auto iti oferim toate servicile necesare obtinerii permisului de conducere. Punem la dispozitia cursantilor nostri instructori profesionisti, dornici sa impartaseasca tainele si secretele condusului.

Suntem profesionisti in ceea ce facem si mereu la curent cu schimbarile legislative. Vei avea parte de instructori experimentati care cunosc toate provocarile pe care le poate oferi traficul rutier din Tulcea si nu numai.

Dupa parcurgerea cursurilor noastre si obtinerea permisului auto, vei deveni un adevarat sofer, capabil sa iei cele mai bune decizii cu privire la traficul rutier. Pentru noi, cel mai important aspect in educatia conducatorului auto, este siguranta. De aceea oferim cursuri corespunzatoare si o echipa de instructori autorizati si cu experienta.

Scoala Sabiluc Auto exceleaza prin profesionalismul si calitatea serviciilor pe care il ofera fiecarui cursant pentru ca acesta sa isi atinga obiectivele cu ajutorul indrumarii noastre.

Scoala de soferi

Detinem tot ce este necesar pentru ca tu sa devii un conducator auto excelent:

  • profesori de legislatie rutiera  cu atestare superioara si vasta experienta in domeniu;
  • instructori autorizati, alaturi de care orele de conducere vor reprezenta experiente unice in formarea dumneavoastra ca sofer;
  • o sala de legislatie rutiera cu 20 de locuri, dotata cu planse magnetice, videoproiector si alte materiale necesare studiului;
  • o sala curs Macin;
  • o sala de calculatoare dotata cu statii de lucru  pentru simularea examenului auto;
  • o sala de atestate cu 22 de locuri, dotata cu planse magnetice, videoproiector si alte materiale necesare studiului.

Noi te putem ajuta sa devii un conducator auto responsabill si calificat!

Pentru inscrieri va așteptăm la unul din sediile noastre din :

  • Tulcea ,str.Podgoriilor,nr.108 C
  • Macin, str.1 Decembrie nr.107
  • Babadag, str.Republicii, nr.87 Tel.0740.410.081