Motociclete din categoria A1 faraatas , cu o putere a motorului de maximum 11 kw si cu un raport putere/greutate de cel mult 0,1 kw/kg, care poate atinge o vitez de cel putin 90 km/h; Dac motocicleta este actionat de un motor cu ardere intern, capacitatea cilindric a motorului trebuie s fie de cel putin 115 cm3 .

Daca motocicleta este actionat cu un motor electric, raportul putere/greutate al vehiculului trebuie sa fie de cel putn 0,08 kw/kg;

Durata cursului este de:

  • 3 săptămâni, când posedă permis de conducere categoria AM cu vechime minimă de la 2 ani, timp în care efectuează 24 ore de pregătire teoretică şi 10 ore de pregătire practică (poligon şi traseu).
  • 4 săptămâni când nu posedă permis de conducere sau este posesor de permis de conducere pentru alte categorii în afară de AM, timp în care efectuează 24 ore de pregătire teoretică şi 26 ore de pregatire practică (poligon şi traseu).
Suna pentru programare Contacteaza-ne

Ai intrebari?

Foloseste formularul de contact pentru a comunica prin email, la unul din telefoanele listate mai jos sau la adresa sediului.