Echipa Sabiluc Auto Tulcea te face sofer!

Suntem scoala de soferi cu una dintre cele mai mari rate de promovabilitate a examenului auto din Tulcea.

La scoala de soferi Sabiluc Auto iti oferim toate servicile necesare obtinerii permisului de conducere. Punem la dispozitia cursantilor nostri instructori profesionisti, dornici sa impartaseasca tainele si secretele condusului.

Suntem profesionisti in ceea ce facem si mereu la curent cu schimbarile legislative. Vei avea parte de instructori experimentati care cunosc toate provocarile pe care le poate oferi traficul rutier din Tulcea si nu numai.

Dupa parcurgerea cursurilor noastre si obtinerea permisului auto, vei deveni un adevarat sofer, capabil sa iei cele mai bune decizii cu privire la traficul rutier. Pentru noi, cel mai important aspect in educatia conducatorului auto, este siguranta. De aceea oferim cursuri corespunzatoare si o echipa de instructori autorizati si cu experienta.

Noi te putem ajuta sa devii un conducator auto responsabill si calificat!

Diplome Sabiluc Auto Tulcea

Scoala Sabiluc Auto exceleaza prin profesionalismul si calitatea serviciilor pe care il ofera fiecarui cursant pentru ca acesta sa isi atinga obiectivele cu ajutorul indrumarii noastre.

Dotari pentru cursanti la Sabiluc Auto Tulcea

Poti beneficia de serviciile scolii noastre atat in Tulcea cat si in Macin.

Detinem tot ce este necesar pentru ca tu sa devii un conducator auto excelent:

  • profesori de legislatie rutiera ┬ácu atestare superioara si vasta experienta in domeniu;
  • instructori autorizati, alaturi de care orele de conducere vor reprezenta experiente unice in formarea dumneavoastra ca sofer;
  • o sala de legislatie rutiera cu 20 de locuri, dotata cu planse magnetice, videoproiector si alte materiale necesare studiului;
  • o sala curs Macin;
  • o sala de calculatoare dotata cu statii de lucru ┬ápentru simularea examenului auto;
  • o sala de atestate cu 22 de locuri, dotata cu planse magnetice, videoproiector si alte materiale necesare studiului.

Vezi Imagini

Vrei sa detii permis auto?

Echipa Sabiluc Auto Tulcea iti ofera o pregatire completa atat pentru examenul teoretic cat si pentru cel practic. Iti vom oferi educatie, suport specializat si consiliere pe tot parcursul cursurilor, pana la obtinerea permisului auto. Pentru ca ne dorim ca toti cursantii nostri sa treaca examenul auto, oferim ore de legislatie nelimitate.

Esti din Tulcea si ai nevoie de o scoala de soferi cu rezultate bune si cu instructori profesionisti?